Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
Credit pentru achizitie locuinta
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 22.09.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
As vrea sa fac un credit pentru achizitionarea unei locuinte impreuna cu sotia dar problema este ca am avut un card la ERB, am solutionat cazul cu ei dar am fost bagat in baza de date ca rau-platnic. Rugamintea mea este sa imi spuneti ca as putea face pentru a obtine un credit.
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
La 4 ani din momentul in care ati achitat datoria, inregistrarea dumneavoastra se va sterge in mod automat din Biroul de Credit. Dupa aceasta perioada puteti incerca sa contractati un nou credit.
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 22.09.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
As vrea sa fac un credit pentru achizitionarea unei locuinte.
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Puteti aplica pentru un credit de locuinta in sectiunea Credite Ipotecare, link aici , completand campurile din cautare cu creditul dorit (tip, valoarea proprietatii, valoare credit, perioada etc). Cautarea va genera rezultatele ordonate in functie de DAE / costurile totale ale creditului (dobanda si comisioane). Pentru a contracta un credit prin Programul Prima Casa, dati click aici. In dreptul fiecarui produs din tabelul comparativ si in detaliile produsului, aveti un buton de Aplica. Completati formularul de Aplica pentru banca aleasa cu detaliile dumneavoastra (nume, telefon, e-mail, etc) si un reprezentant al bancii va va contacta in 24h pentru a va oferi mai multe informatii, pentru un prescoring sau stabilirea unei intalniri.
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
Credit pentru achizitie locuinta
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.048 secunde.