Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
Diferenta dintre Codebitor si Coproprietar
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 20.09.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Am facut un credit la Prima Casa iar tata este coplatitor. As dori sa stiu daca acesta va fi trecut in contractul casei ca si proprietar/coproprietar fara semnatura mea. Am inteles ca vom merge la notar si nu as vrea sa semnez ceva care sa il implice pe el ca si proprietar.
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Depinde si de procedura bancii. Sunt banci unde: - codebitorul este automat si coproprietar
- codebitorul devine coproprietar daca participa cu veniturile peste un anumit procent din totalul veniturilor prezentate bancii
In cazul in care coplatitorul este trecut in contract ca si copropietar, acesta are aceleasi drepturi asupra imobilului ca si titularul contractului. In cazul in care care nu este trecut si in calitatea de copropietar, coplatitorul isi asuma doar obligatia de a plati datoriile scadente in cazul in care titularul contractului nu isi indeplineste obligatiile. Cel mai bine intrebati la banca unde aveti depus dosarul de credit, ei fiind in masura sa va ofere informatiile necesare inainte de a merge la notar.
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
Diferenta dintre Codebitor si Coproprietar
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.132 secunde.