Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 20.09.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Buna ziua! Sunt sofer de tir si am o diurna lunara de aproximativ 1.400 euro, am fost la BCR si la Raiffeisen pentru un credit prin Prima Casa, la ambele banci mi-au spus ca diurna nu se ia in considerare, cu toate ca am adus si extras de cont si adeverinta pe ultimele 3 luni cu suma incasata. Ce banca ia in considerare diurna?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Majoritatea bancilor iau in calcul si acest tip de venit doar daca se aduce in completarea salariului lunar. Banci ce iau in calcul in acordarea unui credit veniturile din diurna. - Bancpost
- Banca Transilvania - venituri din diurne in completarea veniturilor salariale pentru urmatoarele categorii profesionale: navigatori, piloti, stewardese, transportatori, etc.
- Alpha Bank- ia in calcul media ultimelor 12 luni si pondereaza aceasta gama de venituri cu 75%
- Banca Romaneasca- aceste venituri se iau in completarea venitului cu caracter permenent (salariu) si se pondereaza cu 20%
- BRD - diurne obtinute din contractele de munca incheiate pe durata determinata cu diversi angajatori straini pentru personal navigant, se ia in considerare media veniturilor ( salariu/diurna) aferente ultimelor 12 luni calendaristice
- Idea Bank - Personal navigant de aeronave, Personal consular (se pondereaza cu 85%), pentru soferi venituri (se pondereaza cu 50%)
- Piraeus
- Intesa SanPaolo Bank se face media ultimelor 6 luni, iar venitul rezultat se pondereaza cu 80%
- CEC Bank
- Banca Comerciala Carpatica se pondereaza cu maxim 70%
- Credit Agricole
- Unicredit Bank
- Leumi Bank
- Nexte Bank sunt luate ca medie pe 3 luni
Modificat de catre moderator marți, 20 septembrie 2016 16:14:20(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 20.09.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Doresc un credit ipotecar pentru 12 ani, unde se ia in considerare diurna?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Venitul din diurna este luat in calcul de bancile mentionate mai sus, doar daca se aduce in completarea salariului lunar.
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.048 secunde.