Finzoom.ro
»
Servicii bancare
»
Internet Banking
»
Verificare Sold / Internet Banking
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 22.09.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Cum pot sa verific cati bani mai am in cont?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Pentru a afla cati bani mai aveti in cont puteti merge la banca la care aveti deschis contul si sa solicitati un extras de cont. In cazul in care ati optat pentru serviciul Internet Banking puteti verifica soldul cardului online. In cazul in care nu aveti atasat acest seviciu, sfatul nostru este sa mergeti intr-o sucursala a bancii care v-a emis cardul si sa completati o cerere pentru Internet Banking. Totodata, cei de aici va vor oferi mai multe informatii despre utilizarea acestui serviciu.
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 22.09.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Am o rata la banca si as dori sa stiu daca pot verifica online contul meu (cati bani am depus, cat mai am de depus, daca au intrat in cont banii depusi)?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
In cazul in care ati optat pentru serviciul Internet Banking puteti verifica soldul cardului online. In cazul in care nu aveti atasat acest seviciu, sfatul nostru este sa mergeti intr-o sucursala a bancii care v-a emis cardul si sa completati o cerere pentru Internet Banking. Totodata, cei de aici va vor oferi mai multe informatii despre utilizarea acestui serviciu.
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Servicii bancare
»
Internet Banking
»
Verificare Sold / Internet Banking
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.043 secunde.