Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite fara ipoteca
»
Ma incadrez financiar pentru un credit de nevoi personale?
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 22.09.2016(UTC) Postari: 0 Locatia: Romania
|
Buna ziua. Voi fi scurt si la obiect. Am o ipoteca cu care sunt la zi, nu am intarziat nicodata, dar doresc neaparat sa fac, pe langa ipoteca in curs, inca un credit de nevoi personale in valaore de 20.000 lei. Exista vreo banca sau o institutie nebancara care m-ar putea ajuta in acest sens?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Da, puteti contracta un credit de nevoi personale atat timp cat va incadrati financiar. Noi am realizat o simulare de credit in valoare de 20.000 lei pe 5 ani, cautarea a generat o rata lunara de peste 410 lei, pentru detalii dati click aici. Puteti trimite aplicatii gratuite catre bancile ce va intereseaza apasand butonul "Aplica" din dreptul produselor bancilor, urmand sa fiti contactat in 24h de un reprezentant al bancii pentru a va oferi mai multe informatii.
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 22.09.2016(UTC) Postari: 0 Locatia: Romania
|
Buna ziua. Daca firma la care sunt angajat se afla in reorganizare, pot contracta un credit de nevoi personale de la vreo banca?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Daca reorganizarea firmei se face cu reducere de personal si concedieri colective, atunci sansele de contractare ale unui credit sunt mici.
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite fara ipoteca
»
Ma incadrez financiar pentru un credit de nevoi personale?
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.041 secunde.