Finzoom.ro
»
Esentiale
»
Biroul de credite
»
Sunt raportat la Biroul de Credit pentru restante in stainatate?
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 07.11.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Am achizitionat o masina in leasing din Anglia, valoarea masinii este undeva la 18.000£, am reusit sa platesc 6 rate la ea dar din motive personale a trebuit sa ma reintorc in Romania si nu am mai avut posibilitatea de a plati in continuare leasingul. M-ar putea afecta cu ceva in Romania sau doar in momentul in care ma reintorc in Anglia? Multumesc
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
La Biroul de Credit se inregistreaza toate imprumuturile cu si fara intarzieri de la banci si IFN-uri (inclusiv societati de leasing) din Romania si in plus la CRC imprumuturile peste 20.000 lei. Biroul de Credit are colaborari cu alte birouri de credit din UE si se doreste implementarea unei baze de date comune. In plus, daca societatea de leasing din Anglia are o sucursala si in Romania, este posibil sa transmita o lista neagra de datorici. Sfatul nostru este sa faceti o interogare la Biroul de Credit sa vedeti ce inregistrari sunt pe numele dumneavoastra acum.
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Esentiale
»
Biroul de credite
»
Sunt raportat la Biroul de Credit pentru restante in stainatate?
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.035 secunde.