Finzoom.ro
»
Esentiale
»
Executare silita
»
Este legala executarea silita?
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 07.11.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Buna ziua. Am avut un card de descoperire la ERB Retail Service IFN SA care s-a executat silit in 2014 pana in 2015 luna iulie find ultima rata platita si credit care s-a achitat complet in 2016 in luna octombrie. Acel dosar a fost preluat de un alt executor nu stiu din ce motive si am fost informat de acest executor ca s-a acumulat o restanta de 500 de lei suma care provine din reactualizarea creditului si dobanzile penalizatoare pe lunile in care s-a achitat creditul prin executare, adica 2014 ianuarie pana in 2015 iulie. Mentionez ca pe scrisoarea de executare silita este mentionat ca suma de 4.783 lei contine debit plus dobanzi si comisioane respectiv cheltuieli de executare in valoare de 696 lei, suma totala 5.434 lei. Vreau sa va intreb daca este posibil asa ceva daca este legal acea reactualizare si daca ar trebui sa platesc acea suma de 500 lei tinand cont de faptul ca nici inainte de executare nici in timpul executarii si nici dupa terminarea executarii silite nu am fost anuntat sub nici o forma despre acest lucru numai dupa un an si jumatate si acest lucru fiind telefonic de catre executor?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Nu este legala executarea silita. Va trebui sa luati legatura cu un avocat si sa formulati contestatie la executare. Atentie! Termenul in care puteti formula contestatia este de 15 zile de la data la care ati primit somatia de la executorului judecatoresc. Raspuns oferit de: Avocat Oana Popescu av.oanapopescu@gmail.com
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Esentiale
»
Executare silita
»
Este legala executarea silita?
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.037 secunde.