Finzoom.ro
»
Esentiale
»
Dispute contractuale
»
Cum pot rezolva problemele cu banca?
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 17.11.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Am multe credite atat de nevoi personale cat si credite pe termen scurt si am intrat in imposibilitatea de a le achita. Salariul meu este de 1.000 de lei si rata la o banca este deja de 500 de lei. Incerc sa ajung la zi cu ratele chiar daca nu raman cu nimic din salariu. Ce ma deranjeaza este faptul ca ma simt amenintata cu mesaje si scrisori de un IFN desi incerc sa achit cate putin. Nu stiu cum sa procedez in astfel de situatii.
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Sfatul nostru este sa va adresati Centrului de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar (CSALB) si puteti: - Apela 021 9414 (numar cu tarif normal)
- Accesa site-ul Csalb.ro
- Trimite un e-mail: office@csalb.ro
- Face o vizita la sediul CSALB din Strada Sevastopol nr.4, Sector 1, Bucuresti
Este important de stiut ca trebuie sa aveti o dovada care sa ateste ca ati incercat sa rezolvati litigiul direct cu banca / IFN-ul (de exemplu daca ati cerut o refinantare pentru toate creditele sau doar o parte din ele). Dovada poate consta in: Raspuns in scris de la banca, e-mail de la banca, dovada ca s-a depus la banca o cerere si nu ati primit raspuns intr-un timp rezonabil. Informatii suplimentare gasiti aici.
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Esentiale
»
Dispute contractuale
»
Cum pot rezolva problemele cu banca?
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.040 secunde.