Finzoom.ro
»
Esentiale
»
Biroul de credite
»
Ce trebuie sa fac daca nu am fost instiintat ca voi fi raportat la Biroul de Credit?
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, NOU, Registered Intrat: 13.12.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Buna ziua. Azi am avut neplacerea sa aflu ca am fost raportat la Biroul de Credit fara a fi instiintat cu 15 zileiƮnainte, am avut unele probleme si am omis a plati o luna rata la Provident. Ce pot face?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Referitor la solicitarea dumneavoastra, trebuie sa trimiteti un e-mail catre Provident cum ca nu ati fost notificata ca veti fi raportata la Biroul de Credit si sa le solicitati scoaterea din Biroul de Credit (cu numar de inregistrare). Daca nu primiti raspuns sau raspunsul este unul nefavorabil va puteti adresa Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor Bancare (CSALB). Puteti: - Apela 021 9414 (numar cu tarif normal)
- Accesa site-ul Csalb.ro
- Trimite un e-mail: office@csalb.ro
- Face o vizita la sediul CSALB din Strada Sevastopol nr.4, Sector 1, Bucuresti
Este important sa pastrati corespondenta cu institutia financiar-nebancara, deoarece veti avea nevoie sa dovediti ca ati incercat sa rezolvati problema amiabil cu IFN-ul. Dovada poate consta in: Raspuns in scris de la banca, e-mail de la banca, dovada ca s-a depus la banca o cerere si nu ati primit raspuns intr-un timp rezonabil.
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Esentiale
»
Biroul de credite
»
Ce trebuie sa fac daca nu am fost instiintat ca voi fi raportat la Biroul de Credit?
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.041 secunde.