Finzoom.ro
»
Finantare
»
Criterii de eligibilitate
»
Ce vechime trebuie sa am pentru a lua un credit?
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, NOU, Registered Intrat: 06.01.2017(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Am doua luni de munca pe contract, doua saptamani cu 2 ore s-a facut scolarizare si 6 saptamani cu 8 ore, pe contract lucrez 15 zile pe luna si am salariul de 1.450 lei dar pe contract am 1.250 lei. Lucrez ca bucatar la un restaurant, ce credit mi s-ar acorda avand in vedere vechimea, eu as vrea sa imi renovez casa.
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
La majoritatea bancilor din piata se solicita o vechime minima la locul actual de munca de 3 luni. Dupa ce acumulati aceasta vechime puteti incerca sa contractati un credit de nevoi personale. Folosind Calculatorul maxim de credit in functie de venit, va puteti incadra la un credit de aproximativ 20.000 lei (in cazul in care nu aveti alte rate si nici alte persoane in intretinere), detalii aici. Pentru un credit de 20.000 lei pe 5 ani, rata lunara este de aproximativ 400 lei, detalii gasiti in acest calcul. Puteti trimite aplicatii directe, gratuite catre bancile ce va intereseaza, apasand butonul Aplica din dreptul produselor bancare, urmand sa fiti contactat in scurt timp de un reprezentant al bancii alese pentru a va face o oferta personalizata.
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Criterii de eligibilitate
»
Ce vechime trebuie sa am pentru a lua un credit?
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.036 secunde.