Finzoom.ro
»
Finantare
»
Criterii de eligibilitate
»
Pot obtine un credit imobiliar cu venituri din strainatate?
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, NOU, Registered Intrat: 06.01.2017(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Lucrez in Italia cu contract de munca indeterminat, de 5 ani, un salariu brut de 1.200€, am un credit imobiliar de 70.000€ de 2 ani, nici un fel de datorie neplatita catre statul italian sau roman, asigurare de viata pt creditul imobiliar (in caz de deces pretul imobilului ingheata si trece la mostenitori) in Romania nu detin proprietati imobiliare, as dori sa stiu daca pot beneficia de un credit mic pe o perioada cat mai scurta pentru un imobil mic in Bucuresti (circa 20.000 €) avand pe tatal meu aici pensionar si am intentia de a ma retrage si eu acasa la varsta pensionarii, acum am 49 de ani si un stagiu de contributii de 32 de ani (in Italia intentionez sa-mi completez vechimea de lucru) as putea sa-mi permit o rata de pana la 200€.
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Veniturile din strainatate sunt venituri eligibile atat in cazul creditelor de nevoi personale cat si in cazul celor ipotecare. Majoritatea bancilor ce accepta aceste venituri (cu exceptia Bancii Romanesti) pun conditia existentei unui codebitor, ce locuieste si realizeaza venituri in Romania (chiar daca nu sunt membrii ai familiei). In prezent, doar 8 banci mai iau in calcul aceste venituri:
- Piraeus Bank
- Bancpost
- Banca Comerciala Feroviara
- Unicredit Bank
- BRD
- Banca Transilvania
- CEC Bank
- Banca Romaneasca
Detalii suplimentare gasiti in acest articol. Puteti face o simulare de calcul pentru suma si perioada dorita, la Sectiunea Credite Ipotecare, iar pentru bancile enumerate mai sus puteti trimite aplicatii directe, gratuite, apasand butonul Aplica din dreptul produselor, urmad sa fiti contactat telefonic de un reprezentat al bancii alese pentru a va face o oferta personalizata situatiei dumneavoastra. Simulare calcul:La un credit de 90.000 lei (aproximativ 20.000 euro) pe 10 ani, rata lunara este de aproximativ 900 lei, detalii gasiti in acest calcul.
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Criterii de eligibilitate
»
Pot obtine un credit imobiliar cu venituri din strainatate?
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.040 secunde.