Finzoom.ro
»
Finantare
»
Criterii de eligibilitate
»
Se acorda credite persoanelor cu pensie de handicap revizuibila?
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 22.09.2016(UTC) Postari: 9 Locatia: Romania
|
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Referitor la situatia dumneavoastra, bancile nu acorda credite persoanelor cu venituri din pensii revizuibile.
Pensia revizuibila poate creste dar si scadea iar banca nu isi asuma acest risc, ca dumneavoastra sa nu mai puteti sustine rata la un moment dat.
Sfatul nostru esta sa incercati sa contractati un credit dupa ultima revizuire a pensiei.
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, NOU, Registered Intrat: 06.01.2017(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Este cea mai mare porcarie, o discriminare totala. Cum pot gandi bancile asa de prost sa nu acorde credite persoanelor cu pensii revizuibile, nu sunt tot bani? Pensia de invaliditate nu este o indemnizatie de handicap, este o pensie de stat care se acorda pentru o invaliditate, dar la baza acesteia sta vechimea cumulata. Eu sunt pensionar militar medical gradul 2 revizuibila deoarece la razboi sunt apt limitat. Invaliditate survenita de arme cu foc care are caracter permanent. O arma de foc nu te pupa de obraz, nu te scarpina pe spate, te schilodeaza pe viata deoarece pentru asta sunt facute sa distruga inamicul, sa-l rupa bucati. Este o mentalitate tampita a bancilor de ati pune pumnul in gura ca vezi doamne maine nu mai ai pensia. Dar cum cred bancile ca s-a acordat aceasta pensie? Eu nu am vrut sa ma pensionez din MApN dar am fost pensionat obligatoriu ca puneam in pericol viata celorlalti. Am solicitat comisiei gradul 3 ca sa pot lucra 4 ore, dar nu s-a aprobat deoarece caracterul invalidant este de 2. Dar daca un angajat ia un credit si a doua zi isi da demisia si pleaca si vinde tot, ce fac bancile. Unde este corectitudinea gandirii care in Romania se gandeste cu dosul. "Stiu ca sunt prost dar cand ma uit in jur prind curaj" ION CREANGA
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Criterii de eligibilitate
»
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.169 secunde.