Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 24.03.2017(UTC) Postari: 3
|
Daca nu am acceptat semnarea actelor aditionale ref legea oug 50 /2010 propuse de banca, negiind de acotd cu toatea prevederile ,aceasta se considera acceptare taciturna? Precizez ca am achitat in continuare rata si dobanzile aferente crefitului. Acum am cerut o conversie a creditului,dar banca imi cere reevaluarea garantiilor si ipoteca pe venituri. Multumesc
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Da, acel act aditional isi face efectul chiar daca nu a fost semnat. Pentru conversie se face o noua analiza financiara si o noua evaluare a garantiei care trebuie sa acopere creditul solicitat (se vor respecta conditiile actuale ale produsului bancar, in cazul in care garantia nu este acoperitoate se solicita o garantie suplimentara sau se vine cu o parte din surse proprii). Da, banca poate sa solicite ipoteca pe venituri.
|
|
|
|
|
Multumesc mult pt raspuns! Ce inseamna ca actul aditionsl isi face efectul?inseamna ca banca trebuia sa perceaoa daca era cazul, rata si dobanda aferenta,in acest caz mai mica?pentru ca acest lucru nu s a intamplat. Ce ar trebui sa fac in acest caz?
Multumesc
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Prevederile trecute de banca in acel act aditional isi fac efectul, chiar daca nu l-ati semnat (intra aprobarea tacita). Trebuie sa vedeti ce anume scrie in actul aditional. Daca considerati ca banca nu a procedat legal, va puteti adresa gratuit Centrului de Solutionare Alternativa din Domeniul Bancar (CSALB). Mai multe informati gasiti aici: Afla cum poti rezolva gratuit orice problema cu banca. Intrebari si Raspunsuri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.050 secunde.