Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite fara ipoteca
»
Credit de nevoi personale cu contract pe perioada determinata
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 21.02.2017(UTC) Postari: 89 Locatia: Bucuresti
|
Am contract pe perioada determinata, a doua oara reinnoit. Ocupatia mea este asistent personal cu un venit net de 1.065 lei. As dori sa fac un imprumut de minim 10.000 de lei.
|
|
|
|
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Bancile pun conditia ca durata de creditare sa fie cel putin egala cu perioada contractului, asta in cazul in care nu aveti clauza explicita de prelungire a contractului. Se pot contracta insa si credite pe termen lung, de catre salariatii din domeniile de activitate cu contracte pe perioada determinata – angajati din domeniul militar, medical, al educatiei, organizatii international sau proiecte europene etc. Detalii suplimentare privind bancile si conditiile impuse de acestea gasiti in acest articol: Credite obtinute cu Contract de Munca pe Perioada Determinata. Important! Trebuie sa vedeti ce banci iau in calcul, pe langa veniturile din contracte pe perioada determinata, venitul minim pe economie, detalii gasiti in acest articol: Ce venit minim solicita bancile la un credit de nevoi personale? Ce suma minima pot imprumuta? Pentru a contracta un credit de consum, intrati pe pagina de Credite de Nevoi Personale, unde in campurile de cautare introduceti suma si perioada dorita. Dupa introducerea acestor criterii, pe pagina se vor afisa creditele conform cautarii dumneavoastra (ordonate in functie de DAE). Pentru a trimite aplicatii gratuite direct catre banca ce va intereseaza, apasati butonul APLICA, urmand sa fiti contactat in scurt timp de un reprezentant al bancii.
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Intrat: 11.04.2017(UTC) Postari: 1 Locatia: constanta
|
Buna ziua am 20 de ani si sunt in concediu de idemnizatie pentru crestera copilului mi se poate acprda un credit de nevoi personale?multumesc!
|
|
|
|
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Buna ziua! Bancile iau in calcul in acordarea unui credit si veniturile din indemnizatia de crestere copil, cu conditia ca solicitantul sa aduca in completare si un venit cu caracter permanent sau un coimprumutat cu un alt tip de venit eligibil. Pentru a vedea ce banci iau in calcul astfel de venituri, cititi acest articol: Credite obtinute cu Venituri din Indemnizatia de Crestere Copil
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite fara ipoteca
»
Credit de nevoi personale cu contract pe perioada determinata
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.047 secunde.