Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
Imi schimb locul de munca. Pot lua un credit?
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 21.02.2017(UTC) Postari: 89 Locatia: Bucuresti
|
Buna Ziua. In legatura cu cerinta de a avea minim 3 luni vechime la locul actual de munca, situatia mea este un pic diferita: Eu am 7 ani neintrerupti lucrati la un investment bank (top tier) in Anglia. Intr-o luna imi voi schimba locul de munca la un alt investment bank (top tier), cu o marire de salariu substantiala. Voi avea o intrerupere de o luna cu idea de a face toate demersurile necesare pentru a cumpara un apartament in Romania cu un credit de la banca. Imi spuneti daca voi avea probleme obtinand un credit in astfel de conditii? Va multumesc anticipat
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Buna ziua! Sfatul nostru este sa depuneti actele necesre contractarii creditului inainte de a va schimba locul de munca. Bancile solicita veniturile pe ultimele 3 sau 6 luni (in functie de banca). In cazul in care solicitati creditul in perioada in care se intrerupe contractul, veti fi nevoit sa asteptati sa inregistrati minim 3 - 6 luni la noul loc de munca. Pentru a vedea ce conditii impun bancile, precum si documentele solicitate, cititi acest articol: 9 Banci acorda credite ipotecare cu venituri din strainatate. *In prezent doar 8 banci mai acorda credite cu venituri din strainatate (cu exceptia Intesa SanPaolo Bank).
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
Imi schimb locul de munca. Pot lua un credit?
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.041 secunde.