Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 09.06.2017(UTC) Postari: 2
|
Buna seara am 19 ani si as dori sa fac un credit .. Am facut un an de munca pe 2 iunie iar la actualul loc de munca am facut 3 luni pe 24 mai ... as dori sa stiu unde as putea aplica si eu la un credit pt suna de 4000 de lei tin sa mentionez ca am un salariu de 1775 plus bonuri Modificat de catre utilizator vineri, 9 iunie 2017 00:20:50(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Buna ziua! Referitor la intrebarea dumneavoastra, la urmatoarele banci puteti contracta un credit de nevoi personale: Varsta minima: - 18 ani- CEC Bank, ING Bank,
- UniCredit Bank
- BCR, Credit Agricole,
- Banca Transilvania,
- Idea Bank, Veneto Banca,
- Credit Europe Bank, Garanti Bank, BRD
- 19 ani: Informatii pe toate categoriile de varsta gasiti in acest articol: Incepand cu ce varsta pot face un credit de nevoi personale?Puteti face o comparatie pentru suma si perioada dorita la Sectiunea Credite de Nevoi Personale, pe pagina se vor afisa bancile ce ofera creditul conform cautarii dumneavoastra, unde in partea dreapta a produsului exista butonul Aplica, ce va permite sa trimiteti aplicatii directe, gratuite catre banca dorita.
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Intrat: 09.06.2017(UTC) Postari: 2
|
Teoretic bancile de mai sus acorda imprumut la varta de 18 19 ani dar din pacate practic nu ...
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.041 secunde.