Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 21.07.2017(UTC) Postari: 1 Locatia: constanta
|
Buna ziua,am depus cuponul primit la "Marea privatizare" la CNE Cernavoda si eu si familia mea.Nu am primit nimic niciodata de la ei.Nu mai gasesc sub acest nume.Am gasit doar denumirea de Nuclearelectrica.Considerand ca este aceeasi societate , am verificat la BRD daca figurez pe lista de dividende.Mi-au spus ca nu sunt si nu inteleg ce ar trebui sa fac.
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 25.07.2017(UTC) Postari: 3 Locatia: Bucuresti
|
Buna ziua, In programul de privatizare in masa, nu s-au impartit actiuni la Nuclearelectrica. Nuclearelectrica a intrat pe bursa, printr-o oferta initiala, in anul 2013. Asadar, nu cred ca detineti actiunile la S.N. NUCLEARELECTRICA (Simbol bursier SNN). In schimb, e posibil sa detineti actiuni la CONSTRUCTII NUCLEARO ELECTRICE SA CERNAVODA , societate care s-a retras de la tranzactionare, acum aproximativ 2 ani. Prin urmare, pentru a va informa despre eventualele dividende, sau despre posibilitatea de a tranzactiona aceste actiuni, ar trebui sa luati legatura cu ei. Ultimele numere de telefoane, postate pe site-ul Bursei de Valori erau : 0241-237250, 0241-238729. Sunati si vedeti ce va spun respectivii. O zi frumoasa, Octavian
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.039 secunde.