Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite auto
»
Bancile si IFN-urile parteneri/actionari la Biroul de Credit
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2017(UTC) Postari: 2 Locatia: Zalau
|
Care sunt partenerii/actionarii Biroului de Credit? Am inteles ca sunt atat banci cat si IFN-uri! Am vazut pe site cateva banci, dar doar 2 IFN-uri! Bancile din Romania sunt toate, dar as vrea sa stiu ce IFN-uri sunt parteneri. Eu am probleme la PROVIDENT SI CREDIUS si as vrea sa stiu daca acestea sunt parteneri! Modificat de catre moderator duminică, 10 septembrie 2017 10:05:50(UTC)
| Motiv: corectare text
|
|
|
|
Nivel: Member
Grupuri: Registered
Intrat: 24.11.2016(UTC) Postari: 21 Locatia: Bucuresti Multumiri: 2 ori A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
Participanti la Biroul de Credit sunt 31 de banci si 32 de IFN-uri (conform datelor transmise de BNR in luna mai 2017), printre care si cele 2 IFN-uri mentionate de dvs. Acestea transmit catre Biroul de Credit atat informatii pozitive (ce suma ati imprumutat si pe ce perioada, cat este valoarea ratei lunare), cat si informatii negative (daca ati inregistrat restante peste 30 zile, care este valoarea restantei). Mai multe detalii privind Biroul de Credit regasiti pe FinZoom.ro, in sectiunea Ghiduri Credite: Biroul de CreditBiroul de Credit - Intrebari de la consumatoriBiroul de Credit - Scoringul FICOModificat de catre utilizator luni, 28 august 2017 23:24:20(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite auto
»
Bancile si IFN-urile parteneri/actionari la Biroul de Credit
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.039 secunde.