Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite fara ipoteca
»
Credit pentru nevoie personale sau Prima Casa
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 04.02.2018(UTC) Postari: 1 Locatia: Bucuresti
|
Se poate face credit de nevoie personale sau Prima casa daca am inmnizatie de crestere copil si indemnizatie de instotitor pentru copil cu handicap grav? Fetita mea are acum 2 ani si 10 luni si are handicap gradul grav cu insotitor, iar certificatul de handicap expira cand ea o sa implineasca 18 ani. Dupa ce face 3 ani o sa intru in indemnizatie de crestere copil pana la 7 ani + indemnizatia de insotitor, ambele ajungand undeva la aproximativ 2500 lei. Exista vreo sansa sa iau macar un credit de nevoie personale? Mentionez ca n.am proprietati sau masina pe numele meu, locuiesc cu chirie si nu sunt casatorita, cresc fetita singura. Multumesc anticipat pentru orice raspuns.
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Veniturile din indemnizatia de crestere copil sunt venituri eligibile pentru acordarea unui credit de nevoi personale, detalii suplimentare gasiti in acest articol: Cum poti lua credit cu indemnizatia de crestere copil. Sunt banci la care perioada de creditare nu trebuie sa depaseasca perioada in care se primeste indemnizatia. Sa presupunem ca incasati aceasta indemnizatie de 4 luni, in acest caz, perioada de creditare trebuie sa fie de 1 an si 8 luni (in cazul indemnizatiei de 2 ani). Documente generale solicitate: - Adeverinta de venit, emisa de angajator sau contractul de munca, din care sa reiasa si datele referitoare la ultimul loc de munca
- Ultimul cupon in baza caruia se incaseaza indemnizatia sau extras de cont in cazul in care indemnizatia de crestere a copilului se primeste pe card / in cont
- Adresa eliberata de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (Agentia Judeteana - AJPS) / Decizia de intrare in concediu crestere copil eliberata de AJPS
- Decizia de intrare in concediu de crestere copil eliberata de angajator
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite fara ipoteca
»
Credit pentru nevoie personale sau Prima Casa
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.040 secunde.