Finzoom.ro
»
Economisire si investitii
»
Investitii
»
Am actiuni la AMONIL Slobozia dar se pare ca au fost preluate de SIF Muntenia.
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 03.07.2018(UTC) Postari: 1 Locatia: Slobozia
|
Buna ziua. Am actiuni la AMONIL Slobozia dar se pare ca au fost preluate de SIF Muntenia. Nu mai stiu unde sunt acum actionar si cu cate actiuni. Cum sa pot sti care este adevarul si cate aciuni mai am in urma acestei actiuni? Cum pot afla? Multumesc ! Modificat de catre utilizator marți, 3 iulie 2018 08:39:05(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 25.07.2017(UTC) Postari: 3 Locatia: Bucuresti
|
Buna ziua, Daca nu ati vandut actiunile, aveti in continuare actiunile la Amonil Slobozia. F.probabil ca, pe langa actiunile la Amonil Slobozia (simbol bursier AMO) sa mai aveti si un pachet de actiuni la SIF-uri. (in jargonul bursier se numesc SIF-uri reziduale sau resturi de actiuni). Deci, pe langa actiunile primite la Amonil, ati mai primit si actiuni la SIF_uri. Probabil e vorba de 96 de actiuni, impartite la toate cele cinci Societati de Investitii Financiare. Probabil ca dvs stiti de actiunile de la SIF Muntenia, caci doar in cazul SIF Muntenia dividendele primite depasesc comisioanele bancare. E vorba despre cativa bani... Din pacate, Amonil nu a mai distribuit dividende, iar valoarea actiunilor este mai mult simbolica : (0,003 lei/actiune). Pretul acesta este cel mai mic pret al unei actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti. Pentru mai multe detalii, consultati un broker sau mergeti la Depozitarul Central. Octavian Radu (broker).
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Economisire si investitii
»
Investitii
»
Am actiuni la AMONIL Slobozia dar se pare ca au fost preluate de SIF Muntenia.
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.044 secunde.