Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
Evaluare imobil cu zid nou ridicat
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 09.10.2018(UTC) Postari: 2 Locatia: cluj napoca
|
buna ziua. doresc sa achizitionez un imobil in constructie nou cu credit ipotecar,constructorul a permis sa ma pot apuca de interioare,am ridicat un perete de bca de 10 in bucataria open space pentru a mai forma o camera.intrebarea mea este:cand va sosi timpul ca evaluatorul sa isi faca treaba,imi va respinge dosarul din cauza zidului ulterior ridicat?astept raspuns va rog si soluti in cazul meu
|
|
|
|
Intrat: 10.10.2018(UTC) Postari: 1
|
Buna ziua, Legat de intrebarea postata, acum depinde de banca si de evaluator. Dosarul nu vi-l respinge, in cel mai rau caz va pune sa aduceti imobilul la starea initiala, adica cea din cadastru (concret sa daramati acel perete). Din punctul meu de vedere, sansele sa treaca chiar si cu acel perete construit, sunt mari. Toate bune! Modificat de catre utilizator miercuri, 10 octombrie 2018 11:10:53(UTC)
| Motiv: Nespecificat |
Nu umbla din banca in banca, cere simplu si gratuit, o oferta! |
|
|
|
Intrat: 09.10.2018(UTC) Postari: 2 Locatia: cluj napoca
|
multumesc pentru raspuns o sa discut si cu arhitectu blocului pentru ca CF nu au iesit si poate o sa reuseasca sa faca o modificare in proiect.
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Mai jos regasiti raspunsul reprezentantilor ANEVAR: "Evaluatorul nu respinge dosare. Banca este cea careia trebuie sa ii adresati intrebarea. Exista banci care accepta in garantie imobile care au modificari neimportante fata de documentatia cadastrala exista banci care nu accepta. Fiecare finantator are politica sa de acceptarea a garantiilor." Modificat de catre utilizator joi, 11 octombrie 2018 08:17:53(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
Evaluare imobil cu zid nou ridicat
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.043 secunde.