Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite fara ipoteca
»
Un nou credit avand deja unul prin programul prima casa.
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 14.07.2017(UTC) Postari: 2 Locatia: Poienarii burchii
|
Buna ziua,in urma cu cinci ani am luat un credit prin programul prima casa cu fostul sot,credit pe care il achita el in fiecare luna fara intarzieri și penalitati...din decembrie decand s.au împlinit cei cinci ani încearcă sa ma scoată din acte eu fiind coplatitor i sa birocrația este cam complicata ...risca sa nu poată pastra de unul singur imobilul.In momentul de fata eu sunt recăsătorita si sunt in i demnizatie creștere copil de când s.a aprobat legea cu 12 luni lucrate din 24..soțul meu actual este deja înregistrat la biroul de credite pentru un credit ce l.a făcut in urma cu mai multi ani si neplatindul acum i se oprește lunar din salariu poprire..lucru ce se întâmpla de doi ani aproximativ.In momentul de fata mai ma nevoie de 45.000ron pentru a putea achiziționai casă.. As dori sa stiu ce posibilitatea am pentru a putea obține un credit de nevoi personale,unul ipotecar sau o refinanțare la datoria soțului pentru a obține suma acesta sa putem lua casa.va mulțumesc!
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Buna ziua! In momentul de fata, dumneavoastra nu puteti contracta un credit deorece sunteti legata de primul credit.
Puteti iesi de sub coplata daca fostul sot in urma analizei facute de banca se incadreaza financiar, adica poate sa sustina singur creditul, in caz contrar trebuie sa aduceti in locul dumneavoastra un alt coplatitor, atentie insa la cerintele bancii (daca trebuie sa fie ruda si ce grad sau nu).
Avand in vedere poprirea pe salariu, nici actualul sot nu poate contracta un credit, timp de 4 ani, cat informatia negativa se pastreaza la Biroul de Credit.
|
|
|
|
Intrat: 14.07.2017(UTC) Postari: 2 Locatia: Poienarii burchii
|
Va mulțumesc pentru răspuns!o zi plăcută!
|
|
|
|
Intrat: 18.01.2019(UTC) Postari: 1
|
Buna ziua am si eu o întrebare cum pot verifica cardu de alocatiie fara sa fie nevoie sa ajug la ING as dori sa vad ce suma am va multumesc.
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 88 Locatia: Bucuresti A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
Buna ziua! Pentru a verifica suma existenta pe card este necesar sa aveti instalata pe telefon aplicatia ING Home'Bank sau sa o accesati de pe un calculator/laptop.
Daca nu aveti Internet Banking este important sa luati legatura cu cei de la ING pentru activarea acestui serviciu.
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite fara ipoteca
»
Un nou credit avand deja unul prin programul prima casa.
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.049 secunde.