Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
CREDIT IPOTECAR CU VENITURI DIN DIVIDENDE
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 26.02.2019(UTC) Postari: 3 Locatia: BUCURESTI
|
Buna, am o intrebare. Am venituri din salariu 2500 lei si dividende undeva la la 10.000 lei / luna, stie cineva ce banca imi acorda credit ipotecar dar sa-mi ia toata valoarea veniturilor din dividende? Majoritatea iau valoarea echivalenta salariului . Ms
|
|
|
|
Intrat: 07.06.2017(UTC) Postari: 3 Locatia: Bucuresti
|
Buna ziua, Sunt mai multe banci care iau in calcul valoarea intreaga a dividendelor nete. Cea mai simpla cale de a afla este sa contactati un broker de credite. De aici ARBC puteti alege una dintre firmele care fac parte din Asociatia Romana a Brokerilor de Credite. Succes! Modificat de catre utilizator duminică, 3 martie 2019 17:35:56(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
|
Ma interesa o banca care sa ia dividendele mai mult decat echivalent salariu (chiar daca le pondereaza) , cat despre brokerii de credit daca nu -mi recomandati unul serios si mai ales experienta, nu ma intereseaza (nu aud lucruri tocmai placute in experientele prietenilor cu ei ). Multumesc
|
|
|
|
Intrat: 07.06.2017(UTC) Postari: 3 Locatia: Bucuresti
|
Va asigur ca veti avea o experienta placuta apeland la oricare dintre brokerii care formeaza ARBC. In piata sunt multi brokeri, dar in asociatie au fost acceptati doar cei care intrunesc conditiile de legalitate, seriozitate, experienta si profesionalism!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
CREDIT IPOTECAR CU VENITURI DIN DIVIDENDE
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.045 secunde.