Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 18.06.2019(UTC) Postari: 1 Locatia: Dublin
|
Buna ziua, as dori sa fac un imprumut cu sotul meu, noi lucram amandoi in Irlanda, sotul castiga in jur de 2900euro si eu 1300E. Care ar fi suma maxima de imprumutat ? Si ce acte am avea nevoie ? Multumesc. Este adevarat ca la creditul ipotecar, daca intr-o luna ai mai mult , poti plati mai mult sa poti termina rata la casa mai rapid?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Legat de veniturile din strainatate, bancile iau in calcul astfel de venituri, insa pun conditia existentei unui codebitor ce locuieste si realizeaza venituri in Romania. La aceste banci puteti contracta un credit ipotecar: - OTP Bank (nu este obligatorie prezenta unui codebitor)
- Banca Transilvania
- Alpha Bank
- Banca Romaneasca (nu este obligatorie prezenta unui codebitor)
- CEC Bank
- BRD
- Patria Bank
- UniCredit Bank
- First Bank
Documente necesare In general banca solicita urmatoarele documente (traduse si legalizate in Romania) - contract de munca
- carte de identitate (solicitant / codebitor)
- certificat de casatorie (daca este cazul)
- adeverinta de salariu (pe 6 luni sau in ultimul an)
- extras de cont / fluturas de salariu in original
- dovada platii impozitelor si taxelor sociale
- fisa fiscala
Pe langa documentele generale, banca solicita documente si pentru codebitori (copie act de identitate, copie certificate de casatorie – daca este cazul), dar poate solicita si alte documente (majorari de salariu, de functie). Da, rambursarea anticipata, va ajuta sa diminuati perioada creditului. Mergeti la banca in ziua scadentei ratei si solicitati rambursarea anticipata cu reducerea perioadei creditului (NU cu reducerea ratei).
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.038 secunde.