Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 09.01.2019(UTC) Postari: 1 Locatia: Bucuresti
|
Salut! De la anu' o sa fiu student la facultatea de litere din Bucuresti. Faza e ca nu prea stau bine cu banii si as avea nevoie de ajutor. Stie cineva o banca de unde as putea lua un credit sa-mi iau o garsoniera? Sau o agentie care se pricepe...eu am cautat multe garsoniere de vanzare Bucuresti, dar nu prea am gasit. Stie cineva o agentie, va rog?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 88 Locatia: Bucuresti A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
Pentru a accesa un credit va rugam sa parcurgeti urmatorii pasi: - Intrati pe www.finzoom.ro si alegeti sectiunea corespunzatoare creditului dorit (Credit ipotecar - http://www.finzoom.ro/credite/ipotecare/); - In campurile de cautare introduceti suma si perioada dorita si apasati pe butonul „CAUTA”; - Dupa introducerea acestor criterii, pe pagina se vor afisa creditele conform cautarii realizate de dumneavoastra (ordonate in functie de DAE); - Pentru a trimite aplicatii gratuite direct catre banca care va intereseaza, apasati butonul APLICA, si vi se va deschide un formular unde trebuie sa lasati datele de contact, urmand ca in scurt timp sa fiti contactat de un reprezentant al bancii. Puteti vedea si daca va incadrati in conditiile de eligibilitate ale Programului Guvernamental "Investeste in tine" Afla cum poti accesa un credit cu dobanda zero. Au aparut Normele de aplicare a Programului guvernamental "Investeste in tine".
|
|
|
|
Intrat: 07.11.2018(UTC) Postari: 7 Locatia: Brasov
|
Eu caut de 6 luni, la sfarsitul zilei pierzi oricum ar fi. pe mine inca nu m-a convins nicio banca din Ro ca se merita sa faci un credit la ei. Daca studiezi contractele au tot felul de chichite datorita carora te trezesti dator pe viata. https://new.flatfy.ro/trapezului-residence-6-bucuresti cica ar fi deschisi sa faca credite direct la dezvoltator, fara banci incluse.
|
|
|
|
Intrat: 17.12.2020(UTC) Postari: 1
|
Mi-am luat și eu un credit de la bancă și mi-am achiziționat micul meu apartament de pe Korter. Unul dintre site-urile unde poți face o alegere confortabilă a complexelor rezidenţiale din România. Acest credit m-a salvat, căci fără el nu reușeam să locuiesc în apartamentul meu atât de repede.
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.053 secunde.