Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 21.02.2017(UTC) Postari: 89 Locatia: Bucuresti
|
Buna ziua! Am o intrebare legata de refinantare credite. Eu am doua credite dintre care unul este cu executare si am poprire pe salariu. Mi-as fi dori sa le achit pe amandoua si sa imi ramana si o diferenta de bani. Suma de care am nevoie este de 23.000 lei. Am vazut pe site-ul dumneavoastra ca la aceasta suma rata lunara este de aproximativ 500 de lei in conditiile in care eu in prezent platesc 500 de lei la un singur credit. Mi-as dori sa imi spuneti daca se poate sau nu. In prezent am 1.346 lei net, iar contractul este pe o perioada determinata. Va multumesc!
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 88 Locatia: Bucuresti A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
Sfatul nostru este sa aplicati la mai multe banci pentru a va face un scoring in functie de situatia dumneavoastra si pentru a afla mai multe detalii despre creditul de refinantare. Banca va va da creditul pe perioada contractului de munca (cu exceptia cazului in care lucrati la o institutie unde se fac doar contracte pe perioada determinata). Pentru a alege un credit de refinantare este important sa parcurgeti urmatorii pasi: Pentru un credit de nevoi personale:- Intrati pe https://www.finzoom.ro/credite/nevoi-personale/.
- Vi se va deschide o pagina de cautare unde la "Tip Credit" trebuie sa alegeti "Refinantare".
- Introduceti suma si perioada dorita si apasati butonul "Cauta".
- Se vor afisa ofertele bancare conform criteriilor solicitate.
- In dreapta produselor gasiti butonul "Aplica" care deschide formularul unde va puteti lasa datele de contact necesare pentru a fi sunata de catre banca.
Pentru un credit ipotecar:- Intrati pe https://www.finzoom.ro/credite/ipotecare/.
- Vi se va deschide o pagina de cautare unde trebuie sa completati cateva campuri (valoare proprietate, valoare credit, perioada de rambursare).
- La "Tip destinatie" trebuie sa alegeti "Refinantare".
- Dupa ce apasati butonul "Cauta" se vor afisa ofertele bancare conform criteriilor solicitate.
- In dreapta produselor gasiti butonul "Aplica" care deschide formularul unde va puteti lasa datele de contact necesare pentru a fi sunata de catre banca.
Alte detalii puteti citi in articolul Ai contract pe perioada determinata? Afla in ce conditii poti lua credit [VIDEO]In cazul in care v-ati adresat bancii sau unui IFN cu o problema si nu ati fost multumita cu raspunsul primit, puteti sa apelati gratuit la un conciliator al CSALB (Centrul de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar). Pe site, pe www.csalb.ro, depuneti o cerere in care veti completa cateva campuri care cuprind: numele, banca la care are creditul si ce problema aveti (ca nu mai puteti plati rata, ca ati intrat in somaj sau ca rata e prea mare, etc) si va fi desemnat un conciliator care va va ajuta in negocierea cu banca. Modificat de catre utilizator vineri, 14 mai 2021 11:53:52(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.045 secunde.