Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
Obtinerea unui credit ipotecar.
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 11.07.2021(UTC) Postari: 1 Locatia: Mom's basement
|
Buna ziua! Mama mea a luat decizia ca doreste sa faca un credit ipotecar deoarece s-a saturat sa mai plateasca chirie si si-ar dori o propietate a ei. Aceasta are 44 de ani 2 copii eu fiind cel mai mare de 17 ani, cel mic are 12 ani. Este divortata de aproape 7 ani. In casa a ramas tatal meu deoarece mama n-a vrut sa o vanda pentru a ne ramane noua copiilor mostenire. Casa este intr-un sat fara prea multe oportunitati economice. Aceasta are un job stabil momentan( in toamna implineste anul ) din care castiga decent. In jur de 4000-5000 cu orele suplimentare. De cand munceste acolo a facut mereu ore suplimentare deci nu stim cat ar fi salariul ei net fara acestea. A muncit si inainte dar mereu a fost trecut pe salariul minim pe economie chiar daca lua in jur de 2500-3000 in mana. Noi am fi interesati sa cumparam un apartament mai vechi( construit in 70-80 ) intr-o curte comuna. In zona noastra( oras de peste 100.000 de oameni ) asa ceva se invarte minim in jur de 20-25.000 de euro. Noi am avea un 8.000 de euro cash (in jur de 30% din valuarea propietatii) dar mai e mult pana departe... . Aceasta mai are un credit de nevoi personale de 5000 de euro pe care l-a folosit pentru a achizitiona o garsoniera intrun sat la circa 15 km de oras cand inca eram pe la inceputurile pandemiei si ii era frica ca n-o sa ne descurcam cu chiria. Ea a platit deja 1 an din acest credit. Nici unul din noi nu stie cu ce se mananca creditile ipotecare, rata fixa, rata variabila, ircc, plata anticipata si asa mai departe... . Nu prea stiu nici la care banci ar trebui sa aplic deoarece motorul domnuavostra de cautare mai mult ma bulversat decat ma ajutat. Pe langa faptul ca nu pot filtra rezultatele destinate catre achizitionarea de "case verzi" am observat ca unele credite au o rata lunara mai mica desi ar avea procentul de DAE si Dobanda mai mare? Informatiile ar fi corecte, nu?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
Obtinerea unui credit ipotecar.
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.050 secunde.