Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 26.08.2020(UTC) Postari: 4 Locatia: Timisoara
A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
Bună ziua. Sunt posesoare a unui credit imobiliar (la ING)în valoare de 105.350(valoarea totala a imobilului a fost de 195.525 ,eu având avans 86.625) pe zece ani,.In decursul unui an și 4 luni ,am reușit sa achit aproape jumătate.,mai am 64.346..As vrea sa reduc perioada de creditare la 4 ani maxim.Oare cu totalul de comisioane și o rambursare anticipata de 5000 lei(care am înțeles, ca e cumva obligatorie),ar fi rentabil,oare se schimba dobanda?se majorează... Menționez ca acum am dobanda variabila Ce ma sfătuiți va rog sa fac ,ca să fie și în avantajul meu oarecum,nu doar al băncii. Va rog frumos sa mi spuneți o părere. Va mulțumesc respectuos și frumos. Modificat de catre utilizator vineri, 29 aprilie 2022 21:47:04(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Nivel: Member
Intrat: 24.11.2016(UTC) Postari: 21 Locatia: Bucuresti Multumiri: 2 ori A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
Buna ziua si felicitari pentru rambursarile anticipate facute si pentru reducerea costurilor si perioadei creditului :) Puteti rambursa anticipat orice suma si de cate ori vreti - conform OUG52/2016 - nu trebuie sa asteptati sa strangeti o anumita suma - detalii gasiti in articolul FinZoom.ro - Rambursarea anticipata a creditului - Pasi, avantaje, drepturile consumatorilor, studiu de caz FinZoom.ro https://www.finzoom.ro/a...-4f40-a762-0a507c3b320f/Dobanda nu se schimba prin rambursare anticipata, insa dvs aveti dobanda variabila, cel mai probabil in functie de IRCC (am inteles ca ati luat creditul acum un an si 4 luni). IRCC este acum la valoare mica, de 1.86%, de la 1 iulie va deveni 2.65%, de la 1 octombrie va trece de 3.5%), deci va mai creste rata. Nu stiu ce marja aveti peste acest indice IRCC (dobanda variabila = IRCC + marja fixa a bancii), dar si daca este un credit Prima Casa sau Noua Casa (IRCC + 2% marja) aveti acum o dobanda de 3.86%, care va trece din octombrie de 5.5% Rugati banca sa va faca o simulare de refinantare a creditului cu dobanda fixa - ING are in oferta acum credite cu dobanda fixa de 5.59% pe maxim 7 ani. Alegeti dobanda fixa si stiti ca nu va creste rata din cauza dobanzii si rambursati anticipat de cate ori puteti, cu reducerea perioadei (nu aveti comision de rambursare anticipata, chiar daca este dobanda fixa) link catre creditul ING cu dobanda fixa gasiti pe comparatorul bancar FinZoom.ro, aici: https://bit.ly/37oOriKModificat de catre utilizator vineri, 6 mai 2022 13:21:33(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Intrat: 26.08.2020(UTC) Postari: 4 Locatia: Timisoara
A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
Va mulțumesc din tot sufletul pentru răspuns,și nu numai. Sa fiți sănătoasă ,fericită și iubită! Doamne Ajută!
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.045 secunde.