Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 24.03.2022(UTC) Postari: 3 Locatia: Arad
|
O prietena de-a mea a lucrat ca asistent medical la un cabinet medical de familie si luna trecuta a aparut o oportunitate sa lucreze in strainatate ca si asistent medical in spital si a anuntat pe doctorita ei cu o saptamana inainte sa plece ca nu poate refuza o asemenea oferta. In ultima zi de lucru prietena mea a facut o foaie cu lichidarea la zi si ea nu a fost deacord sa o semneze, dar i-a oferit tot concediul legal care il avea de 3 saptamani daca cumva nu ii place acolo si se razgandeste sa se intoarca inapoi in tara. Saptamana asta doctorita i-a lasat un mesaj pe telefon ca ii desface contractul de munca si ca nu isi doreste sa fie de comun de acord. As vrea sa stiu daca poate pati ceva grav prietena mea si poate sa ii faca ceva legal . As vrea sa stiu daca sunt ceva consecinte daca ea nu se intoarce inapoi la acest servici. Mesajul doctoritei a sunat ca si o amenintare ca si cum ar vrea sa o dea in judecata sau sa ii faca rau sa nu mai poata lucra in domeniul medical din Romania cand ar vrea sa se intoarca acasa.
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 14.10.2022(UTC) Postari: 3
|
Din ce stiu, nu poate pati nimic. Desfacerea contractului de munca poate fi si unilaterala. Atat ca nu doctorita nu ii mai plateste zilele de concediu, pentru ca le-a consumat deja.
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.037 secunde.