Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, Registered Intrat: 22.09.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Pentru un credit de 135.000 lei s-a ajuns la hotarare judecatoareasca cu executare silita pentru aprox 23.000 lei (comision executor + datorie) La firma la care sunt angajat a venit ordinul de executare silita pentru cei aprox 23.000 lei si s-a pus proprire pe salariu. Dupa ce s-au achitat in acest mod aprox 130.000 lei m-am hotarat sa fac un imprumut pentru a achita diferenta de aprox 10.000 lei si a scapa de problema. Speram sa ies din randul datornicilor. Am sunat la firma catre care ar trebui sa se duca acesti bani conform ordinului judecatoresc si mi s-a spus ca de fapt mai am de plata 250.000 lei deoarece s-au pus si niste penalitati. De la data infiintarii popririi si pana la retinerea integrala a sumei poprite se mai calculeaza penalitati? In ce mod ar putea executorul judecatoresc sa ceara sa mi se mai retina bani din salariu daca reusesc sa achit suma de pe ordinul judecatoresc? Chitantele prin care s-a achitat titul in ultimii ani sunt suficiente pentru a demonstra ca am finalizat plata sumei decise in instanta?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Totul depinde ce ceea ce scrie in dispozitivul hotararii judecatoresti, mai precis pana la ce data a dispus instanta sa se calculeze dobanzile si/sau penalitatile. Executorul judecatoresc nu poate trece peste ceea ce a hotarat instanta de judecata. Avocat Oana Popescu av.oanapopescu@gmail.com
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.041 secunde.