Finzoom.ro
»
Finantare
»
Criterii de eligibilitate
»
Am nevoie de codebitor pentru credite cu venituri din strainatate?
Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, NOU, Registered Intrat: 15.12.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Lucrez in strainatate (Italia), contract durata nedeterminata cu vechime de 1 an, vechime la angajator de 3 ani. In anii anteriori am avut contract cu durata determinata. Venitul net in fluturasul de salariu este de 850€. As dori sa accesez un credit imobiliar de 50.000€ prin care sa achizitionez 2 apartamente in Bucuresti, dispun de avans de 20% daca luam in considerare valoarea celor doua apartamente de 70.000€. Creditul sa fie pe o durata de 20-30 ani. Mentionez ca nu sunt casatorit si nu am alte persoane in intretinere. Credeti ca ma incadrez pentru a accesa acest tip de credit? Va multumesc anticipat
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Bancile ce iau in calcul veniturile din strainatate in cazul unui credit ipotecar sunt: Toate bancile (cu exceptia Bancii Romanesti) solicita prezenta unui codebitor ce locuieste si realizeaza venituri in Romania. La Sectiunea Credite Ipotecare puteti face o simulare de credit pentru suma si perioada dorita, iar pentru banca dorita puteti trimite aplicatii gratuite, iar in scurt timp veti fi contactat de un reprezentant al bancii pentru a va oferi mai multe informatii.
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Criterii de eligibilitate
»
Am nevoie de codebitor pentru credite cu venituri din strainatate?
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.040 secunde.