Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, NOU, Registered Intrat: 06.01.2017(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Buna ziua! Ma numesc Marin Tudor am si eu o intrebare. Lucrez pe perioada determinata, ce credit pot obtine cu un salariu de 1.250 lei?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Am realizat o simulare de calcul la Sectiunea Calculatoare, pe venitul dumneavoastra, iar creditul la care va puteti incadra este de aproximativ 24.000 lei, in cazul in care nu aveti alte credite, nu aveti alte persoane in intretinere (pentru fiecare persoana se scad in jur de 220 lei cheltuieli de subzistenta), grad de indatorare 50%, rata dobanzii 9,5%. Detaliile complete le gasiti in acest calcul. Bancile ce iau in calcul veniturile din contracte pe perioada determinata sunt: - CEC Bank
- Raiffeisen Bank
- Banca Transilvania
- BCR
- BRD
- ING
- OTP Bank
- Credit Europe Bank
- Piraeus Bank
Puteti trimite aplicatii gratuite care bancile de mai sus, la Sectiunea Credite de Nevoi Personale, unde dupa introducerea criteriilor de cautare (suma perioada), pe pagina se vor afisa bancile ce ofera credite conform cautarii dumneavoastra, apasati butonul Aplica din dreptul produselor bancare, urmand sa fiti contactat in scurt timp de un reprezentant al bancii la care ati aplicat. Modificat de catre utilizator vineri, 6 ianuarie 2017 17:47:51(UTC)
| Motiv: aranjare continut
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.038 secunde.