Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 11.01.2017(UTC) Postari: 2 Locatia: tulcea
|
Buna ziua!!!!Doresc sa imi iau o locuinta prin programul prima casa iar mama mea sa fie coplatitor......mama mea poate avea aceleasi drepturi asupra imobilului ca si mine? ce trebuie sa fac in acest sens.....as vrea ca viitorul sot sa nu aiba drept asupra imobilului.....si inca o intrebare...banca are dreptul sa modifice timpul de rambursare a creditului? adica sa ti se spuna un anumit nr de ani si apoi sa micsoreze timpul de creditare...mentionez ca mama mea are 53 de ani. Multumesc.
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Daca alegeti ca mama dumneavoastra sa fie doar coplatitor si nu coproprietar, nu are drept de proprietate asupra imobilului, doar se va angaja sa plateasca ratele, in cazul in care dumneavoastra nu le mai achitati. Atentie! Perioada contractului de credit este influentata de varsta coplatitorului. La majoritatea bancilor varsta maxima este de 70 ani (la finalul perioadei de creditare), astfel in cazul dumneavoastra, perioada maxima de creditare va fi de 17 ani. Perioada din contract nu va putea fi modificata de banca, la cerere, o puteti modifica dumneavoastra dar doar prin rambursare anticipata partiala, cu reducerea perioadei si pastrarea ratei lunare. In momentul de fata daca nu sunteti casatorita, viitorul sot nu poate avea drept de proprietate asupra imobilului.
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Intrat: 11.01.2017(UTC) Postari: 2 Locatia: tulcea
|
Buna ziua!!! Multumesc din suflet pentru raspuns.Vroiam sa va mai in inreb ceva.....mama nu poate fi trecuta ca si coproprietar ,asa mi s-a spus de catre banca, doar daca era coplatitor prietenul,viitorul sot......iar viitorul sot nu accepta sa semneze un contract prenuntial, mentionez ca inca nu locuiesc cu viitorul sot dar doresc sa stiu totul inainte....deci casa o iau acum si in viitor vom platii ratele impreuna.....in cazul unui divort, el are dreptul la casa?locuinta o voi lua pe 12 ani datorita varste mamei.Va multumesc din suflet!!!
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
In cazul unui divort, daca sotul dumneavoastra demonstreaza ca a participat la plata ratelor de-a lungul anilor, va avea drept de proprietate asupra imobilului.
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.045 secunde.