Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 01.02.2017(UTC) Postari: 1 Locatia: Vaslui
|
Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns va rog. Mama mea a luat un calculator in rate de la ALTEX prin BCR BANK in anul 2005. Avea rata de 75 lei pe luna si a fost luni cand a platit 100 lei. ideea e ca totalul de innapoiat era de 3.500 lei , dupa vre-o 2 ani a platit undeva la 1.900 lei ramanand 1.600 lei suma fiind reprezentata de dobanda. a platit pana in anul 2009 cand i-a venit un plic acasa instiintand ca suma pe care o are de plata este de 1.900 si ceva lei. Atunci am mers la banca si am intrebat de ce e mai mult de plata daca se platise pana in prezent!! Explicatia a fost ca restul de 1.600 era dobanda la BCR si ca au fost luni cand mama a platit 75 de lei , si ca dobanda este de 100 de lei pe luna. adica daca platesc 100 de lei pe luna timp de 100.000 de ani tot 1.900 lei am de platit. trebuie sa platesc spre exemplu 200 de lei ca sa scada de la 1.900 la 1.800 lei pe luna. atuci nu am mai platit . din anul 2010 pana in prezent sa facut 4.400si ceva lei. ideea este ca ii vin tot felul de plicuri de la recuperatori si spun ca ii pun poprire 30% pe salat, mama avand un salar minim pe economie. intrebarea mea , ce pot face in situatia asta?? poate sa o dea in judecata sau sa ii puna poprire pe salariu?? sau sa ii scoata casa la executare silita? Astept raspunsul dumneavoastra , va multumesc foarte mult!!
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Inteleg ca mama dumneavoastra are creditul deja la o firma de recuperare, ar putea sa ia legatura cu firma, sa incerce sa renegocieze/reesaloneze datoria.
Avand in vedere ca mama dumneavoastra este deja in Biroul de Credit, nu pot pune poprire pe salariu (decat daca exista executare silita, 30% din salariu). Casa nu poate fi executata silit, ca nu este credit garantat cu ipoteca (a garantat creditul cu veniturile prezente si viitoare).
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Intrat: 23.04.2018(UTC) Postari: 1 Locatia: ilfov
|
Buna ziua am si eu un credit la banca si am rata foarte mare ce pot face in acest caz. Multumesc anticipat.
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Buna ziua! Puteti face o refinantare, insa trebuie sa vedeti daca va incadrati financiar (se va face o noua analiza la costurile din prezent). In functie de creditul pe care il aveti, puteti face o simulare de calcul pentru refinantare credit de nevoi personale sau ipotecar, unde in campul TIP CREDIT alegeti Refinantare.
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.051 secunde.