Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 21.02.2017(UTC) Postari: 89 Locatia: Bucuresti
|
Am avut un credit de 4.000 de lei. Cu rata lunara de 150 de lei. Am avut o perioada in care nu am putut plati deloc. Insa de 1 an si un pic am reusit sa achit suma integral. As dori sa stiu daca as putea figura in baza de date ca rau platnic si daca as putea face un alt credit. Multumesc anticipat! Modificat de catre utilizator marți, 21 februarie 2017 13:48:41(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Este posibil ca banca la care ati avut creditul sa va fi raportat la Biroul de Credit. " Sunt raportate si inregistrate la Biroul de Credit informatii de natura pozitiva si negativa referitoare la persoanele fizice care au contractat credite (inclusiv intarzieri la plata ratelor scadente mai mari de 30 de zile calendaristice)" precizeaza legislatia Biroului de Credit. Datele negative se transmit de catre institutiile de credit catre sistemele de evidenta de tipul birourilor de credit numai dupa instiintarea prealabila a persoanei vizate. Instintarea se face cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data transmiterii (pentru datele negative) si la data incheierii contractului de credit (pentru datele pozitive). Pentru a vedea daca sunteti inregistrat cu restante, trebuie sa adresati catre Biroul de Credit o cerere datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel: 04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus. Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni: - suma: 6 RON
- beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
- cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
- deschis la banca: BCR Lipscani.
Mai multe informatii gasiti in acest ghid: Biroul de Credit
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.044 secunde.