Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite fara ipoteca
»
De unde pot contracta un credit cu indemnizatia de crestere copil
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 21.02.2017(UTC) Postari: 89 Locatia: Bucuresti
|
Am fost inclusiv la BRD Group Societe general, La banca Raiffeisen Bank, Bancpost si absolut nimeni nu a putut fi in stare sa imi acorde un credit specificand ca nu am venit de 1500 de lei, asa m-au anuntat cei de la ING Bank. Am nevoie urgent de o suma minima de 16.000 lei eu nemaiavand alte credite si absolut nici o banca nu isi ia acest angajament. Ma plimb de 2 saptamani, iar cei de la Idea Bank au spus ca da si tot ma puneau sa aduc tot felul de dovezi...ce dovezi sa ofer cand eu primesc indemnizatia crestere copil si am adus contractul de munca? Astept urgentarea doleantei mele cat de urgent posibil !
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Veniturile din indemnizatia de crestere copil sunt luate in calcul daca se aduce si un alt venit cu caracter permanent. Documente generale solicitate: - Adeverinta de venit, emisa de angajator sau contractul de munca, din care sa reiasa si datele referitoare la ultimul loc de munca
- Ultimul cupon in baza caruia se incaseaza indemnizatia sau extras de cont in cazul in care indemnizatia de crestere a copilului se primeste pe card / in cont
- Adresa eliberata de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (Agentia Judeteana - AJPS) / Decizia de intrare in concediu crestere copil eliberata de AJPS
- Decizia de intrare in concediu de crestere copil eliberata de angajator
Va sfatuim sa aplicati pe www.finzoom.ro si la urmatoarele banci: - CEC Bank (click pe link)
- OTP Bank
- Veneto Banca
Totodata puteti aplica pentru un credit la Sectiunea Credite Rapide: Detalii suplimentare privind documentele solicitate de fiecare banca in parte gasiti in acest articol: Credite obtinute cu Venituri din Indemnizatia de Crestere CopilModificat de catre utilizator joi, 11 mai 2017 15:52:35(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite fara ipoteca
»
De unde pot contracta un credit cu indemnizatia de crestere copil
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.041 secunde.