Finzoom.ro
»
Esentiale
»
Biroul de credite
»
in biroul de credit ,un credit activ si risc sa mai intru odata in biroul de credit
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 06.10.2017(UTC) Postari: 3 Locatia: Targu Mures
|
Din anul 2014 sunt in biroul de credit pentru recuperare..in luna aprilie mi s-a aprobat totusi un credit la banca unde am salariu..in luna iunie si iulie din motive de sanatate am fost obligata sa iau credite in valoare de 6000 lei de la 4 IFN-uri..acum sunt in imposibilitatea de a mai platii ratele(dobanzile sunt foarte mari),cert este ca am incercat sa fac un credit de refinantare sa achit toate creditele acestea si sa raman doar cu unul cu dobanda mai mica dar nici o banca nu-mi acorda credit ptr bilele negre din biroul de credit din 2014..acum risc ca aceste IFN-uri sa ma bage din nou in birou...ce solutie am?..oare banca care mi-a acordat creditul din aprilie poate sa ma ajute sa imi fac o refinantare?..deja telefonul meu suna zilnic ptr a achita ratele..momentan nu am decat 20 de zile intarziere..dar nici o banca nu vrea sa-mi faca refinantare...ce mi se poate intampla in caz ca nu o sa pot achita ratele..mentionez ca sunt mama singura cu un minor in intretinere..stau in chirie si nu am nimic pe numele meu..
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Esentiale
»
Biroul de credite
»
in biroul de credit ,un credit activ si risc sa mai intru odata in biroul de credit
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.034 secunde.