Finzoom.ro
»
Esentiale
»
Biroul de credite
»
dupa cat timp se claseaza un credit nerambursat
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 06.10.2017(UTC) Postari: 3 Locatia: Targu Mures
|
Am fost anuntata acum ca am un credit nerambursat din 2005..am primit hartie de la un birou de recuperare si aceeasi adresa au trimis-o si la mine la inteprindere..am vorbit cu contabilul si mi-a spus ca trebuie sa faca proprire pe salar 33%..Intrebarea mea este..In anul 2016,luna aprilie a aparut articolul 84 din CPC care spune ca indiferent unde ai restanta ,Kruk sau alte birouri de recuperare nu mai au dreptul sa te atace in tribunal..doar banca unde ai restanta....deci..dupa 12 ani mai exista posibilitatea sa se poata face proprire pe salar?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Mai jos regasiti raspunsul reprezentantilor KRUK: " Debitorii intra in procedura de executare silita numai dupa ce s-a incercat rezolvarea pe cale amiabila a cazului, prin oferirea de angajamente de plata. Drumul pe care il parcurge o creanta pentru a ajunge in instanta si pe urma la executare silita, este diferit in functie de tipul creantei. De exemplu, in cazul creantei izvorata dintr-un contract de credit bancar nu mai este nevoie de etapa instantei, acestea vor ajunge direct la executorul judecatoresc fiind deja titluri executorii, urmand ca executorul judecatoresc sa obtina in instanta incuviintarea executarii silite. In cazul creantei izvorata dintr-un contract de telefonie mobila/fixa/internet, de exmplu, creditorul trebuie sa obtina in instanta o hotarare definitiva si irevocabila de obligare a debitorului la plata unei sume de bani, urmand ca in baza acestei hotarari sa se solicite executarea silita. Eventualele cheltuieli cu executarea silita sunt in sarcina debitorului in conformitate cu Codul de Procedura Civila si sunt calculate si percepute de catre Executorul Judecatoresc, nu de catre creditorul actual".
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Esentiale
»
Biroul de credite
»
dupa cat timp se claseaza un credit nerambursat
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.038 secunde.