Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 21.02.2017(UTC) Postari: 89 Locatia: Bucuresti
|
Buna. Dupa cat timp nu mai apar ca am facut mai multe cereri pt credit si nu mi s-au aprobat? Sa nu mai am scoring mic Modificat de catre utilizator luni, 3 septembrie 2018 14:28:41(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Stocarea datelor in sistem si afisarea lor in Raportul de Credit se face pe o perioada de 4 ani de la data achitarii ultimei rate restante sau de la data ultimei actualizari transmise de catre banca / IFN. Detalii gasiti in acest ghid: Biroul de Credit. FICO® Score de la Biroul de Credit este rezultatul aplicarii unei metode statistice care ia in calcul urmatoarele elemente ce confera predictibilitate: - istoricul de plata;
- datoria curenta;
- durata contului/conturilor de credit, (numarul mediu de luni de la acordarea creditelor);
- cererea de noi credite (numarul de interogari si creditele acordate in ultimele 6 luni);
- mix-ul de credit (tipuri de credite).
DE RETINUT: Interogarile succesive in Biroul de Credit duc la scaderea scorului FICO si implicit vor diminua sansele de a obtine creditul solicitat. Detalii gasiti aici: Biroul de Credit: Scoringul FICOModificat de catre utilizator marți, 4 septembrie 2018 10:32:19(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.038 secunde.