Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
credit ipotecar si credit prima casa
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 17.09.2018(UTC) Postari: 1
|
Buna ziua!Daca am un credit prin prima casa la care am platit 7 ani mai pot lua un credit ipotecar pt a mi achiziyiona o alta locuinta,fara sa o vand pe cea luata prin prima casa?Am un salariu de 48000 lei,un copil in intretinere.rata la creditul prima casa este de 900lei .Vreau sa mi fac alt credit de 52000 euro,credit ipotecar.Multumesc!
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Daca doriti sa va luati un credit ipotecar, trebuie doar sa va incadrati financiar pentru acesta (se vor scadea din venit cheltuielile de subzistenta / persoana si ratele dumneavoastra) si trebuie sa aveti un avans intre 15 si 45%. Detalii aici: Cu ce avans iti poti lua un credit ipotecar?. Totodata, pe FinZoom.ro aveti posibilitatea de a trimite aplicatii gratuite catre banca dorita, urmand a fi contactata in scurt timp de un reprezentant al bancii la care ati aplicat. Simulare de calcul Credit Ipotecar 52.000 euro (240.000 lei) pe 30 de ani: http://www.finzoom.ro/credite/i...ltIUtzf9JZT6AUeW5pjJNvjC. In cazul in care doriti inca un credit Prima Casa, pentru a va mai incadra in acest program trebuie sa vindeti locuinta actuala si sa achizitionati o locuinta mai scumpa sau mai mare. Detalii despre acest program gasiti in acest articol: Start a Doua Casa prin Programul Prima Casa.
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
credit ipotecar si credit prima casa
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.038 secunde.