Finzoom.ro
»
Altele
»
Subiecte generale
»
Cumparare casa in Romania cu venituri din strainatate
Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 07.11.2018(UTC) Postari: 7 Locatia: Brasov
|
Buna seara, locuiesc si munces in strainatate, Europa, de 10 ani. As dori sa imi cumpar o casa in Romania, mai exact in Brasov si mai exact aici: https://new.flatfy.ro/top-city-brasovAcum, intrebarea mea este urmatoarea: doresc sa imi fac un credit in Romania pe care sa il finantez cu veniturile din strainatate iar ca ipoteca sa fie pus apartamentul pe care il voi cuimpara. Cum fac acest lucru? Sau...se poate face acest lucru? Intreb deoarece nu detin absolut nicio alta proprietate in tara.
|
|
|
|
Intrat: 13.11.2018(UTC) Postari: 2 Locatia: Bucuresti
|
Buna ziua, Puteti contracta credite in Romania cu venituri din strainatate, exclusiv cu venit salarial. Pentru detalii va rog sa ma contactati la anamaria.rotar@kiwifinance.ro, reprezint Kiwi Finance, cel mai mare broker de credite din Romania, iar serviciile noastre sunt gratuite.
|
|
|
|
|
Pai se poate ori nu se poate? Pe unde am intrebat trebuia sa am o garantie in Romania.
|
|
|
|
Intrat: 13.11.2018(UTC) Postari: 2 Locatia: Bucuresti
|
Nu este nevoie de o garantie suplimentara, garantia va fi imobilul pe care-l achizitionati din credit. Aveti sanse la aprobarea creditului daca venitul dvs din strainatate este salariu de la o companie ( nu PFA, sau dividende sau salariu de la persoana fizica). Se va solicita un avans mai mare decat cel standard de 15% si posibil sa va solicite un codebitor cu venituri din Romania.
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
In acest moment, pentru un credit ipotecar doar 7 banci din piata accepta venituri din strainatate (Piraeus Bank, CEC Bank, BRD, Banca Transilvania, Bancpost, Unicredit Bank si Banca Romaneasca). Trebuie sa stiti ca majoritatea bancilor solicita prezenta unui codebitor ce locuieste si realizeaza venituri in Romania (exceptie face Banca Romaneasca). Detalii privind aceste venituri gasiti in acest articol.
|
|
|
|
|
Asta este problema, ca nu exista niciun codebitor....Eu nu am pe nimeni si nimic in Romania. Din moment ce garantie va fi casa achzitionata nu inteleg rolul unui codebitor...
|
|
|
|
|
Oh cum arata Alphaville 3 https://new.flatfy.ro/alphaville-trei-brasovSta cineva pe langa sau acolo sa imi spuna cum este? p.s evident ca inca nu am gasit absolut nicio solutie la problema cu creditul. Cred ca pana la urma voi lua din strainatate :)
|
|
|
|
|
In continuare, 4 luni mai tarziu, nu exista nicio banca prin care s apoti face un credit daca locuiesti in afara tarii :)) este incredibi ca la 5 milioane de romani aflati in afara Romaniei sa nu ai produse pentru ei.
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Altele
»
Subiecte generale
»
Cumparare casa in Romania cu venituri din strainatate
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.061 secunde.