Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 14.12.2018(UTC) Postari: 1
|
Buna ziua eu am 20 de ani am un an și un pic de când sunt angajat stau cu chirie soția este în indemnizație copil mă întreb pot face un împrumut la prima casă pe o perioadă de 12 ani eu câștig brut 1900 lei și net 1160,iar soția are indemnizația 1250
|
|
|
|
Nivel: Member
Grupuri: Registered
Intrat: 24.11.2016(UTC) Postari: 21 Locatia: Bucuresti Multumiri: 2 ori A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
Cu aceste venituri si un grad de indatorare de 40%, rata maxima poate fi 960 lei. Daca achizitionati prin acest credit prima locuinta, gradul de indatorare poate fi de maxim 45%, iar rata maxima poate fi de 1080 lei. Daca doriti sa luati creditul doar pe 12 ani, atunci creditul maxim va fi de 100.000 lei, respectiv de 115.000 lei. Pentru un credit mai mare, va trebui sa mariti perioada de creditare (de ex. 200.000 lei pe 30 ani). Pe FinZoom.ro gasiti toate ofertele bancilor de credite Prima Casa la acest link: http://www.finzoom.ro/credite/prima-casa, iar pe butoanele de Aplica din dreptul fiecarei oferte, va puteti lasa datele de contact si va suna gratuit bancile pentru a va face un prescoring sau va da mai multe detalii personalizate. Mult succes in obtinerea creditului dorit
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.039 secunde.