Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 28.05.2019(UTC) Postari: 1 Locatia: Bucuresti
|
Dragi cititori, Suntem incantati de rapiditatea cu care semnam un credit si avem banii in cont. Doar ca e atat de "pe repede inainte" incat si consecintele negative sunt la fel de rapide. Am picat si eu in aceasta capcana. Am luat un credit de refinantare de la ING. In 30 minute aveam banii in cont. Dansul insa incepe de acum. Desi e credit de refinantare si banii ar trebui sa plece la bancile la care am refinantat, ce sa vezi: ING va transfera banii cand va dori, undeva in 5 zile. Aloo!!! Trezirea! E credit de refinantare! Adica ce faceti? In loc sa-mi stingeti datoriile cat se poate de repede, ma lasati sa astept, si eventual sa mai platesc o luna atata ratele la creditele refinantare, cat si la creditul contactat de la voi. NU exista in contract un asemenea termen. Dar daca nu am cascat ochii la semnare, NU o faceti si voi! Feriti-va ca de popa tuns de asemenea servicii de "calitate" Si daca tot vorbim de experiente mai putin placute, ca sa nu zic altfel.... in call center... functionarii au cea mai slaba experienta posibila si calitate. Am sunat sa aflu cand se vor face transferurile pentru refinantare si... surpriza.... mai ca am fost certat, ca nu inteleg... s-a vorbit peste mine.... mi s-a refuzat solicitarea de a vorbi cu un superior.... intr-un cuvant... umilit pe banii mei. Domnita respectiva nu stie ca este acolo datorita clientilor... fara noi... ar vinde in piata la Obor. Rusine ING pentru modul in care va tratati clientii!!!
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.034 secunde.