Finzoom.ro
»
Altele
»
Subiecte generale
»
Refinantare Prima Casa la aceeasi banca
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 21.02.2017(UTC) Postari: 89 Locatia: Bucuresti
|
Am un credit Prima Casa, contractat in anul 2013. Intre timp veniturile mele au crescut si as dori sa fac urmatorul lucru: sa optez lunar pentru o rata mai mare cu diminuarea perioadei creditului (cumva o recalculare a creditului), asta deoarece nu as vrea sa merg lunar la banca sa fac o rambursare anticipata, consuma timp. De la banca mi s-a spus ca nu e posibil acest lucru. Oare au dreptate?.
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 88 Locatia: Bucuresti A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
Aveti mai jos raspunsul reprezentantilor CEC Bank, dar care se aplica la orice Credit Prima Casa luat de la orice banca: „Referitor la solicitarea dumneavoastra de a achita lunar o rata mai mare cu diminuarea perioadei creditului (o recalculare a creditului), fara a formula Bancii, de fiecare data, cate o cerere de rambursare anticipata in acest sens, va comunicam urmatoarele: Cu ocazia unei rambursari anticipate puteti solicita concomitent majorarea valorii angajamentului lunar de plata fata de cel existent, concomitent cu diminuarea numarului de rate ramase de rambursat, numai in urma unei analize privind respectarea conditiilor referitoare la venituri. In acest sens, va fi necesara depunerea documentelor de atestare a veniturilor realizate, in vederea analizarii acestora si stabilirii gradului maxim de indatorare admis, conform reglementarilor in vigoare aplicate de Banca la data formularii solicitarii dumneavoastra. “
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Altele
»
Subiecte generale
»
Refinantare Prima Casa la aceeasi banca
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.038 secunde.