Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
Prima Casa
»
Credit Prima Casa - Pot deveni coplatitor in locul parintilor sotului?
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 21.02.2017(UTC) Postari: 89 Locatia: Bucuresti
|
Acum 5 ani, sotul meu a facut un credit prin Prima Casa. Nefiind casatoriti si avand salariul mic in acea perioada, a avut nevoie de parintii lui in calitate de coplatitori. Intrebarea mea este: exista vreo modalitate prin care sa devin eu coplatitor in locul parintilor lui?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 88 Locatia: Bucuresti A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
Regasiti mai jos raspunsul reprezentantilor CEC Bank, respectiv KIWI Finance. CEC Bank: "Inlocuirea codebitorilor se face in baza unei analize a bonitatii. Pentru aceasta clientul si codebitorul trebuie sa depuna o cerere la banca si sa completeze in acest sens, tot in cadrul unitatii, un set de formulare. Dupa ce banca finalizeaza analiza, in cazul aprobarii, se va intocmi un act aditional la contractul de credit." KIWI Finance: "Clientul trebuie sa discute cu banca de unde a contractat creditul in vederea inlocuirii codebitorilor. Dupa o analiza financiara a veniturilor respectivului client, banca va decide inlocuirea unui codebitor cu altul. Cleientul trebuie sa aiba in vedere ca daca parintii sunt si coproprietari lucrurile se pot complica."
|
|
|
|
Finzoom.ro
»
Finantare
»
Credite cu ipoteca
»
Prima Casa
»
Credit Prima Casa - Pot deveni coplatitor in locul parintilor sotului?
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.035 secunde.