Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 21.02.2017(UTC) Postari: 89 Locatia: Bucuresti
|
Buna ziua! Parintii mei au actiuni la Poiana Brasov SA din 1996 si de atunci ei nu au primit dividende sau vreo instiintare de la aceasta societate. Ma puteti indruma cu pasii pe care ii am de facut? Multumesc!
|
|
|
|
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 88 Locatia: Bucuresti A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
Societatea POIANA BRASOV S.A. este listata la Bursa de Valori Bucuresti. In vederea obtinerii de informatii cu privire la actiunile detinute la societatea POIANA BRASOV S.A. va recomandam sa solicitati eliberarea unui extras de cont direct de la sediul Depozitarului Central sau prin posta la adresa Bulevardul Carol I, nr 34 - 36, etaj 3, sector 2, cod postal 020922, Bucuresti. Extrasul de cont atesta calitatea de actionar si dreptul de proprietate a unui anumit numar de actiuni la o anumita data. Documentele necesare sunt: - cerere pentru eliberarea extrasului de cont, semnata si datata de titularul contului;
- actul de identitate al titularului contului.
- dovada achitarii tarifului aferent operatiunii de eliberare a extrasului de cont pentru persoane fizice (6 lei / societate la care titularul de cont detine actiuni).
|
|
|
|
Nivel: CMS users
Intrat: 15.10.2020(UTC) Postari: 1 Locatia: bucuresti
|
Buna ziua, va multumim pentru sfaturi. Poiana Brasov S.A ? a dat sau da dividende?(eu nu am gasit din linkurile si ajutorul dat de dvs ) ce poti face ca actionar la aceasta firma, daca nimeni nu te anunta nimic?
Multumiri
|
|
|
|
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 88 Locatia: Bucuresti A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
Conform informatiilor financiare prezente pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti, in ultimii trei ani (2017,2018,2019) societatea SC POIANA BRASOV SA a inregistrat pierdere. Societatea nu a acordat dividende pentru aceasta perioada.
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.045 secunde.