Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 21.03.2022(UTC) Postari: 1 Locatia: Bucuresti
|
multumim pentru informatii, am incercat insa imi lipseste semnatura digitala. nu este o problema, pot ajunge la o trezorerie.
insa as avea 2 intrebari: - am cumparat titluri de stat si anul trecut, cu maturitatea in mai, as vrea sa stiu daca pot sa folosesc contul deschis la trezorerie pentru a cumpara titluri de stat si anul aceasta - cum pot fi rascumparate titlurile care ating maturitatea in mai? inteleg ca banii se vireaza in contul curent deschis de trezorerie, insa pot face o cerere acolo pentru transferul catre contul bancar? nu as dori sa scot banii. va multumesc pentru raspuns!
|
|
|
|
Nivel: Member
Grupuri: Registered
Intrat: 24.11.2016(UTC) Postari: 21 Locatia: Bucuresti Multumiri: 2 ori A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
Buna ziua. Va rog sa gasiti mai jos raspunsul primit de la Trezorerie: Intrebarea 1: Contul de subscriere deschis la trezorerie poate fi folosit pentru toate emisiunile TEZAUR. O persoana fizica poate avea un singur cont de subscriere la o trezorerie. Intrebarea 2: Pentru rascumparare anticipata a unei emisiuni cu plata de dobanda in luna mai puteti depune cererea de rascumparare anticipata la sediul trezoreriei pana la data de 6 aprilie inclusiv. Ulterior acestei date cererile nu vor mai fi acceptate pana la data platii. Daca in luna mai aveti o plata de valoare nominala, cererea de rascumparare anticipata poate fi depusa pana la data de 31 martie. Ulterior acestei date nu vor mai fi acceptate cereri de rascumparare pana la scadenta. Pentru a transfera banii aflati in contul de subscriere se depune cerere de transfer la sediul trezoreriei.
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.038 secunde.