Nivel: CMS users
Grupuri: CMS users, NOU, Registered Intrat: 13.12.2016(UTC) Postari: 1 Locatia: Romania
|
Am mostenit 1/2 din proprietatea (casa si teren) mamei mele (ei ii apartine cealalta jumatate din proprietate). Poate mama mea sa dea jumatatea ei surorii mele, fara acordul meu? In caz contrar, poate sa ma dea afara din casa daca ajunge in istanta? Actul este facut pe iesire din indiviziune. Poate sa il desfaca?
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 25.08.2016(UTC) Postari: 170
|
Mostenirea se primeste doar la decesul autorului mostenitorului (al mamei), in acest caz inteleg ca mama nu este totusi decedata din moment ce ar dori sa "dea" partea ei altcuiva. Actul de iesire din indiviziune poate fi contestat in instanta, insa nu stiu cu ce sanse de anulare sau constatare a nulitatii acestuia. Singura situatie in care ati putea fi dat afara din casa este aceea in care se anuleaza conventia de iesire din indiviziune, se cere in instanta o noua modalitate de partajare a bunului cu atribuirea in totalitate catre mama si plata contravalorii cotei dvs. de proprietate. Raspuns oferit de: Avocat Oana Popescu av.oanapopescu@gmail.com
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.038 secunde.