Nivel: CMS users
Grupuri: Registered
Intrat: 31.07.2019(UTC) Postari: 1 Locatia: Marsilia
|
Buna ziua,
As dori sa stiu daca in Romania se poate face o renegociere a creditului prima casa cu acceasi banca (bcr)? Am achizitionat un apartament in anul 2012 si m-am saturat sa platesc dobanzile exagerate la el. Este posibil vreo alta alternativa, gen, sa cumpar creditul prin alta banca bazandu-ma pe faptul ca este mai avantajos? Sunt plecat din Romania de ceva vreme si am pierdut un pic firul la legislatie.
Va multumesc
|
|
|
|
Nivel: Advanced Member
Grupuri: Registered
Intrat: 07.07.2016(UTC) Postari: 67 Locatia: Bucuresti
|
Prima Casa este un program guvernamental cu costuri reglementate si mici la toate bancile (acum dobanda ROBOR 3M + marja fixa 2%). Puteti sa cereti inlocuirea ROBOR cu IRCC (se face act aditional la contract), insa acest lucru nu garanteaza rate mai mici pe termen lung, chiar daca acum IRCC este mai mic decat ROBOR, evolutia sa depinde de inflatie, lichiditatea din piata si este mai volatil decat ROBOR. Pentru a plati mai putine dobanzi si comisioane, puteti sa platiti in avans de cate ori puteti, cu reducerea perioadei de rambursare, detalii in acest articol: Totul despre Rambursarea Anticipata a Creditului (Partiala sau Totala)
|
|
|
|
Salt la forum
Legenda si permisiuni de acces...
Nu poti posta subiecte noi in acest forum.
Nu poti raspunde la subiecte in acest forum.
Nu iti poti sterge postarile din acest forum.
Nu iti poti edita postarile din acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaje in acest forum.
Acesta pagina a fost generata in 0.039 secunde.